söndag 14 oktober 2012

Fredagens bravader

Igår kände jag mig nästa bakfull efter fredagens utflykt till Underbara Barnmässan i Stockholm. Jag hade ont i huvudet, nacke, axlar och i höfterna, men idag är det bättre. Dock tror jag att jag på köpet fick med mig en förkylning hem. Mindre roligt. Jag är irriterad i halsen och jag hoppas att det stannar där och inte blir värre.

Mässan i fredags var rolig att gå på och oj vad grejer jag fick med mig hem, närmare bestämt 10,1 kg!! Kanske inte så konstigt att det kändes som träningsvärk i nacken...

Vi specialinbjudna bloggare skulle vara där vid halv nio för att få en förhandsblick innan mässa öppnade klockan nio. Innan vi gick in på mässan fick vi tre proppfulla goodiebags med grejer från utställarna samt en påse med frukost från hotellet bredvid mässan.

Av en slump hamnade jag nästan med en gång i Philips avents monter och tittar då på babymonitorer. Kvinnan i montern säger att om du gillar oss på Facebook och lägger upp en bild på dig själv på facebooksidan så får du en babymonitor! Ingen tvekan om att jag gjorde det. Går därifrån med en babymonitor värd nästan tusen kronor!! Kanon!

Traskar vidare och får en goodiebag hos Jollyroom och från Libero. Traskar omkring och klämmer och känner på saker, tävlar i lite olika montrar, köper två nappflaskor i Mams monter och köper även två sparkbyxor.

Jag had ebokat hemresa vid kvart över tre så i slutet blev det lite segt. Framför allt började alla mina kassar att bli tunga... Precis innan jag går hämtar jag den sista påsen. Den från loppi. Det var en påse som alla kunde hämta ut, men jag som bloggare fick en specialfyllt och naturligtvis extra tung påse ;-)

På tåget hem är det fredagsrusning och inga sittplatser finns (hade varit snål och köpt biljett utan platsreservation). Därför ställer jag min precis innan för tågdörrarna där flera redan står och sitter i trapporna. Det finns dock två små nedfällbara säten och en kvinna ser att jag är gravid och undrar om jag vill sitta. Naturligtvis vill jag det. Hennes man får då ställa sig upp och jag får hans plats.
Efter nästan en och en halv timmes obekväm (trots sittplats) tågresa hem väntar mannen med bilen på stationen. Jag hade tänkt att ta spårvagnen med, men med alla påsar var inte det att tänka på...

Väl hemma kollar jag igenom alla kassar som jag fått och oj vad grejer...
Goodiebag (för bloggare) från Kronan. 
Från Kronan fick vi bloggare reflexer, barnmössa, mascara och en liten väska att hänga på styret på vagnen. Väskan funderade vi på att köpa när vi köpte vagnen, men nu fick jag en gratis istället ;-)

Goodiebag (för bloggare) från Ella´s kitchen.

Goodiebag (för bloggare) från olika utställare
I den tredje kassan fanns allt mellan himmel och jord. Bland annat majskrokar, vätservetter från Libero, en mössa från Geggamoja, rabattkupong på Sia glass, Presentkort på fotografering hos en fotograf i Stockholm, choklad, mera barnmat, två tidningar med mera.

Kasse från Libero. Blöjor, våtservetter, olja bland annat


Kasse från Jollyroom.  Mjuk leksak, några spelkort, lite reklam 


Babymonitor från Philips Avent.


Påse från Loppi. Tvättmedel, pizzatortilliabröd bodybutter och reklam


Jag som bloggare fick även detta i Loppipåsen. Bland annat nappflaska, produkter från Weleda, duschkräm och lotion


Detta var det enda som jag betalade för...











10 kommentarer:

  1. Oj va mycket du fick!!! Så bra saker dessutom så nu sparar ni pengar!!! Hoppas maken ger dig lite nackmassage nu! Kram

    SvaraRadera
  2. Svårt att förstå hur man jan köpa biljett utan platsreservation med tanke på att du mår som du gör och är sjukskriven... Snålheten bedrar visheten... Jag vill inte va anonym med det enda jag jan välja...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp otroligt korkat av mig, men hade inte en tanke på när jag beställde att tåget skulle vara överfullt... Man lär sig så länge man lever.

      Radera
  3. Så mycket fina saker. Tänkte på dig när jag fick börja äta järntabletter. Något som verkligen fick fart på min mage var wasa sport och katrinplommon. . Mer än vad som behövdes. Du har kanske redan testat det. Ville bara tipsa. Ha det så bra.

    SvaraRadera
  4. En del bra saker, men en hel del reklam ser det ut som.

    SvaraRadera
  5. snygga grejer!

    http://indianmarknad.se/products/mossor

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilka fina kläder du köpte. Vilket märke har säldräkten? Tackar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Säldräkten är från Lipfish.

      Radera
    2. Ha-ha, nästan så jag borde ha räknat ut namnet utifrån logotypen som stack fram! Jag sökte på barnkläder med fisk som logotyp och i den stilen...Tack igen!

      Radera