tisdag 14 augusti 2012

Vardagslyx

Idag har jag bokat en övernattning på Yxtaholms slott! Ett paket med en övenattning, välkomstdrink, mousserande vin, frukt och choklad på rummet (mannen får ta vinet så tar jag resten), fyrarättersmiddag och sedan frukost dagen därpå. Detta paket kallades vardagslyx och just nu var det 25% rabatt och man kunde välja hur lyxigt man ville bo. Därför slog vi på stort och bokade en svit!! Normalpriset för det paketet var 1925 kronor per person, men nu kostade det 1443 kronor per person. Ungefär vad ett dubbelrum hade kostat vid normalpris!

När hon frågade om vi hade några allergier så fick jag dra min gravidkort "Nä, men jag är gravid så det kan ju kocken tänka på". Det känns fortfarande så konstigt att säga "jag är gravid". Helmärkligt!!

Skönt ska det bli!!

7 kommentarer:

  1. Tycker tillägget på 200 kr för 6-rätters ser bra ut! Mums!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi tittade på det, men min gravidmage klarar nog "bara" fyra rätter ;-) Sedan måste man ju hinna bli hungrig till frukosten morgonen därpå :-)

      Radera
  2. Njuta av varandra och god mat :-) Sedan blir det lite mindre tid för varandra så njut. För det är stor resa att bli förälder. Som vi ännu väntar på.
    Riktigt lyxigt ät och njuta av allt ta lite av allt och sedan det du tycker om bäst äter du upp ;-) Så brukar jag gör. Lämna resten till gubben.
    Säger det en gång till njut av varje ögonblick!

    SvaraRadera
  3. Om ni vill göra ytterligare en utflykt innan miraklet kommer och säger "hej, här är jag" så kan jag varmt rekommendera Dufweholms Herrgård preeecciiiiisss utanför Katrineholm. Underbar natur, kanonfina rum och MAGISK mat inkl afternoon tea!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi funderade på det också, men tyckte att det var lite för nära...45 minuter, men det verkar jättemysigt däe också.

      Radera
  4. Åh, va mysigt! Det förtjänar ni verkligen innan Miraklet kommer!!! Kram

    SvaraRadera
  5. Härligt! Njut, vila och ha det bra!

    SvaraRadera