tisdag 21 februari 2012

Dagens artikel

Här kommer dagens artikel om mig och mitt bloggande. Exklusivt för er bloggläsare då artikeln inte kommer att publiceras på tidningens hemsida. Jag hoppas att det ska gå att läsa vad som står. Klicka på bilden för att få den större.

18 kommentarer:

  1. Min pappa brukar kalla den där tidningen rakblad efter som den ofta är så tunn :) Nu har jag funnits här ett tag och läst, men vad roligt och BRA att du och ofrivillig barnlöshet för uppmärksamhet.

    SvaraRadera
  2. Det var en bra artikel.

    SvaraRadera
  3. Så fint, när jag går in på din blogg kommer inte insamlingsrutan fram.Man måste klicka på vår historia. Det kanske ska vara så. Tänkte mest att det var synd att den inte syntes direkt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag vet att det är så idag. Jag vet inte varför. Allt som vanligtvis brukar finnas i högerspalten finns nu längst ner på sidan efter inläggen. Vet inte om det är nån inställning hos mig eller om det är Blogger som har problem. Ska kolla det ikväll.

      Radera
    2. Nu har jag och datahackern (mannen) fått till högerspalten igen... Det var tydligen fel i HTML-koden i ett av mina inlägg.

      Radera
  4. Bra gjort! Ett så viktigt ämne kan inte uppmärksammas nog mycket. Och vad söt du är :)
    Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Jag gillar inte bilden, men jag får ha i åtanke att den är tagen samma dag som som vi fick nagativt graviditetstest (ruvardag 12).

      Radera
  5. Jättebra gjort Anna! Jag tycker att artikeln är en fin skildring av denna långvariga kamp och sorg som det är att misslyckas med få barn. Heja dig <3 Kram

    SvaraRadera
  6. Så typiskt, jag hann köpa ett lösnummer via webben innan jag såg att du lagt ut artikeln :P Jaja, bra var den iaf! Du är så modig.

    SvaraRadera
  7. Du är så bra! Och fin på fotot! Önskar jag också hade mod att stå upp för min ofrivilliga barnlöshet mer än jag gör idag! Kram Kix

    SvaraRadera
  8. Fin artikel och jag tycker din blogg är otroligt ärlig att läsa. Jag håller tummarna för att det kommer ett barn till er snart. Kram

    SvaraRadera
  9. Du är så modig och fin!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Jag vet inte om det har med åldern att göra... men jag kan inte läsa den finstilta texten. Har försökt att zooma in men nej... kanske den kommer ut i webversion sen?

    Jag förstår om du bilden är associerad med en svår dag men bilden på dig får mig att le! Du är supersöt!

    SvaraRadera
  11. Och JAAA! Nätkärlek, tycker jag var ett bra ord. Min mamma som är aningen negativ lagd frågar sig ofta om alla kommentarer från folk verkligen är sanna... men det är ju just det. Jag känner verklige nätkärlek!

    SvaraRadera